I am running for my dear friend Rosa

Dit is de actie van Fabiola Hillebrand

( Lid van team: Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16km) )

van totaal € 500 (111%)

Sinds 3 jaar loop ik hard. Ik had als doel een halve marathon te lopen, uiteindelijk heb ik er 3 gelopen. Tijdens het hardlopen gaan mijn gedachten altijd naar mijn lieve vriendin Rosa. Rosa heeft slokdarmkanker, met uitzaaingen in haar lever. Als ik het moeilijk heb met lopen en wil stoppen dan denk ik aan haar. Zij heeft geen keuze om te stoppen. Ik ben dan dankbaar maar ook verdrietig. Dankbaar dat mijn lichaam gezond is en ik een keuze heb om te stoppen met rennen, maar zij niet.

Tijdens 1 van deze loopjes ontstond  het plan om deze sponsoractie  Running4Roos op te zetten. Wat als we de emoties die ik voel, de liefde voor het leven en Rosa nu eens kunnen bundelen? Ik weet dat het Rosa niet beter zal maken..... maar hopelijk geeft het haar kracht als haar lichaam en geest het zwaar hebben. 

Samen met Rosa hebben wij voor de Maag Lever Darm Stichting gekozen. Zij steunen onder andere onderzoek naar slokdarmkanker. Elke euro die wij ophalen is hopelijk een stap dichterbij genezing van deze kanker in de toekomst.

Ik ga zelf de 10 EM lopen (had gezworen nooit meer zo ver te lopen:)). Sponsor je mij in onze strijd tegen slokdarmkanker? 

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren