'Canadam-tot-dam' - Judith rent voor 'Running4Roos'

Dit is de actie van Judith Bergman-van den Hoorn
van totaal € 1.000 (74%)

Op 22 september loop ik mijn eerste halve marathon in Banff National Park, Canada. Ik ren mee voor Rosa en sluit me, op afstand, aan bij een enorme groep aan runners en MLDS collega's die met- en voor haar op datzelfde moment (in een andere tijzone, dat wel) in Nederland rent: Running4Roos. Rosa is ongeneeslijk ziek door uitgezaaide slokdarmkanker. Vriendinnen van haar hebben het initiatief genomen om anderen aan te sporen ook de Dam tot Dam Loop te doen en Rosa zelf loopt met haar gezin óók mee.

Inmiddels ben ik een aantal weken aan het trainen voor de halve. Toen ik er vorige week achter kwam dat in precies hetzelfde weekend van de Dam tot Dam loop een halve marathon wordt georganiseerd in Canada (waar ik op dat moment op vakantie ben), heb ik niet geaarzeld en mezelf op een allang uitverkochte 1/2e marathon naar binnen 'gekletst': 't startbewijs is binnen! Ik vind het onwijs spannend, maar heb ook geleerd en ervaren dat het áltijd de moeite waard is om iets te proberen, ook al weet je niet van te voren hoe het 'loopt'.

En om dit voor Rosa te doen, en voor vele anderen die kampen met een ziekte of zijn geconfronteerd met een dierbare die ziek is, maakt het voor mij alleen maar extra bijzonder en ben ik mega gemotiveerd om de benen uit m'n lijf te hollen! Dus... SPONSOR jij mijn (tikje bizarre) uitdaging? De teller loopt.... Op naar de 1000 euro!

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren