Ik ren voor lieve Roos

Dit is de actie van Remona de Winter

( Lid van team: Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16km) )

van totaal € 550 (84%)

Lieve familie, vrienden, kennissen,

Op 23 september 2018 ga ik meedoen aan de Dam tot Damloop en dit ga ik doen voor mijn lieve vriendin Rosa Beers (en haar familie).Ongeveer een jaar geleden is er bij haar slokdarmkanker geconstateerd en in oktober vorig jaar heeft ze te horen gekregen dat er uitzaaiingen zijn in haar lever waardoor een operatie met als doel genezing niet meer mogelijk is.

Rosa heb ik in 2013 leren kennen tijdens een studiereis naar Sumatra.Tijdens deze studiereis was Roos mijn kamergenoot en sinds deze reis heb ik Rosa in mijn hart gesloten.En nu is Roos ziek! Ik kan en wil het eigenlijk nog steeds niet geloven, maar helaas is dit geen slechte droom, maar de werkelijkheid. Ik vind het ongelooflijk knap hoe Rosa zich hier doorheen vecht, want dat is ze…. een echte vechter en een positief en mooi mens.

3 lieve vriendinnen van Rosa hebben een sponsoractie opgestart en wel Running4Roos. Wij weten namelijk dat een arts tegen Rosa heeft gezegd dat haar lichaam elke dag een marathon loopt en het minste wat wij kunnen doen is samen met haar lopen en hopelijk geeft haar dit kracht.Zelf ga ik de 10 EM lopen (16 km hardlopen) met mijn lieve broer (Sebastiaan de Winter), schoonzus (Eliza van Toor) en vriend (Martijn Arends).

Sponsor je mij in de strijd tegen slokdarmkanker? Ieder bedrag helpt. Samen sterk voor Running4Roos

Liefs,

Remona

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren