Ik ren voor Senn!

Dit is de actie van Rita Berger
van totaal € 1.000 (281%)

Ik ben Rita. Mijn zoon Senn is 15 jaar oud en we weten sinds kort dat hij Colitis Ulcerosa heeft (chronische ontstekingen aan zijn dikke darm). Daarnaast bleek dat hij ook PSC (Primaire Scleroserende Cholangitis) heeft. Dat zijn chronische ontstekingen aan zijn galwegen en hierdoor is zijn lever onherstelbaar beschadigd. Helaas is, zowel de oorzaak als de wijze waarop dit te genezen is, onbekend...

Als moeder voel je je machteloos als je kind ineens van alles mankeert, wetende dat dit niet meer over zal gaan. Deze machteloosheid wil ik omzetten in iets 'doen', 'iets positiefs'. Daarom ga ik op 24 oktober 2021 een marathon lopen (Rotterdam). Geen idee of ik het kan, maar ik ga ervoor! Ik wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Maag Lever Darm Stichting. Ik ren voor Senn!

In 2021 (januari tot en met oktober 2021) zal ik voor elke (trainings- en wedstrijd-) hardloopkilometer 10 cent doneren aan de Maag Lever Darm Stichting. Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van de Maag Lever Darm Stichting. Zo komen we misschien een stapje dichterbij een oplossing voor Senn.

Elke bijdrage telt! Alvast ontzettend bedankt!

 

Via instagram ben ik te volgen op mijn weg naar de marathon onder de naam runningrietje

https://instagram.com/runningrietje

Nog te gaan tot de Marathon