Voor mijn grote liefde

Dit is de actie van Robert Van der Meer

( Lid van team: Dam tot Dam Wandeltocht (20 kilometer) )

van totaal € 1.000 (127%)

3 juli 2017: de grond zakt onder mijn voeten vandaan wanneer ik het woord tumor hoor. Ik probeer nog de vraag: is het goedaardig? Maar de arts is recht voor zijn raap en zegt nee, het is niet goed de tumor moet eruit. Inmiddels zijn we een jaar verder. Een jaar vol onderzoek, behandeling, angst, verdriet, spanning en onzekerheid.  De tumor gaat er niet uit. Ik zorg voor Roos zo goed als ik kan. Maar ik kan haar niet beter maken. En dat doet heel veel pijn.

Aan de andere kant is het ook een jaar van liefde, vriendschap, kracht en steun! Ik koester de momenten met Roos en de kinderen als nooit tevoren. Ik geniet van kleine dingen, een wandeling, samen eten of met zijn allen op de bank. En daarnaast alle mensen om ons heen. Mooie woorden, warme omhelzingen, onverwachte hulp. Het is heel bijzonder om dat te mogen ervaren. We staan er niet alleen voor, we beleven dit met zijn allen! Het doet me goed om me geliefd en gesteund te voelen. Dat geeft me positiviteit en kracht om het leven te vieren, ook in de zware omstandigheden waarin we verkeren.

Het initiatief van Fabiola, Pauline en Petra is zo'n voorbeeld van iets onverwachts dat me diep geraakt heeft. Wat mij steun geeft, geef ik met volle overtuiging mijn steun! Dus loop ik mee en vraag ik jullie om te doneren!!

 

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren