Running4Roos 2019

Dit is de actie van Running4Roos 2019

( Lid van team: Damloop by night 5 Engelse Mijl (8km) 2019 )

van totaal € 150 (463%)

Lieve Roos

Nu de Dam tot Dam dichter bij komt, lijkt het gemis ineens weer meer aanwezig........ Elke dag kijk ik naar de foto’s en filmpjes van die periode, die jij later de blauwe bubbel noemde. Wat een mooie herinneringen hebben wij aan die periode en hoe trots waren wij met jou op wat we allemaal hebben bereikt.

Onze lieve Nance stond bij de start van de Dam tot Dam by night die avond. Onze meiden stonden de springen bij de warming-up en later bij de after party te dansen in de stromende regen. Nancy heeft toen beloofd dat ze zou meedoen in 2019....... ja en dat kunnen we haar natuurlijk niet alleen laten doen.

Dus gaan wij samen met Nancy de 8 km van de Dam tot Dam by night hardlopen, ter herinnering aaan jou en Running4Roos. Samen moet het lukken, met jou in gedachten en in ons hart.

Zoals vorig jaar zal het nooit meer worden Roos, dat weet ik. Maar samen met je dochter Isa kruipen we toch weer even terug in die blauwe bubbel.

Dus 10 maanden na je overlijden vragen we weer de aandacht voor de MLDS! Onderzoek naar slokdarmkanker en andere spijsverteringsziektes kan helaas  niet stoppen. Onderzoek blijft nodig, dus donaties blijven welkom, in herinnering van onze Roos💙.

Dikke kus voor jou Roos

Isa, Anne, Maud, Zoë, Willemijn, Pleun, Esther, Nancy en Fabiola

 

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren