Britt Latour

Marathon Rotterdam 2020 - Ren voor zijn lever!

Op 5 april 2020* - de dag na mijn 30e verjaardag - ren ik de marathon van Rotterdam. Na 3 halve marathons leek het me een mooie uitdaging om ook de hele te lopen. Maar ik loop niet alleen voor mijzelf. Ik loop ook voor mijn vriend Erik. Zo’n 2,5 jaar geleden is na veel onderzoeken de aandoening Primaire Scleroserende Cholangitis (PSC) bij hem ontdekt. Dit is een chronische aandoening waarbij de galwegen binnen en buiten de lever ontstoken zijn. Helaas is zowel de oorzaak als genezing hiervan nog onbekend. Het gaat met ups en downs en brengt veel onzekerheid met zich mee…

Ik wil heel graag iets voor hem, en alle andere patiënten, kunnen doen. Daarom heb ik besloten dat ik de marathon ga lopen om geld voor MLDS op te halen.

Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van de Maag Lever Darm Stichting. Elke bijdrage telt! Alvast ontzettend bedankt!

Liefs, Britt

* De marathon is inmiddels verplaatst naar 25 oktober 2020. Ik blijf me in tussentijd volop inzetten voor MLDS! 

 

Ps. Benieuwd naar mijn weg naar de marathon? Volg me op insta: @britt_hike.and.run

10
29/03/2020
20:28

Teagan

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Een gezonde spijsvertering voor iedereen: dat is ons doel. Daar zetten we ons samen met artsen, onderzoekers, collectanten en donateurs vol overgave voor in. We financieren mogelijkheden om ziekten vroegtijdig op te sporen. En we maken ons er sterk voor dat iemand die ziek is snel de juiste behandeling krijgt. Maar veel liever voorkomen we dat iemand een spijsverteringsziekte krijgt. Daarom zeggen we tegen iedereen: Listen to your guts! Want je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid.