D
Demi Dijkstra

10km hardlopen voor mijn lieve familie!

Hoi allemaal!

Op 3 maart is het alweer 8 jaar geleden dat ik mijn lieve moeder ben kwijtgeraakt aan de ziekte van Crohn.. Ze is altijd mijn steun geweest en heeft mij altijd liefde gegeven ondanks dat ze erg ziek was en soms nauwelijks energie had. Om haar op een mooie manier te herdenken, wil ik graag iets goeds doen wat mij nauw aan het hart ligt. Op 3 maart wil ik graag 10km hardlopen om geld op te halen voor de Maag Lever Darm stichting. Dit initiatief had ik eerst met gedachte aan mijn moeder bedacht, maar ik zal ook voor mijn opa lopen. Hij is vorig jaar overleden aan de gevolgen van darmkanker. Daarnaast loop ik ook voor mijn lieve zus, zij heeft een milde vorm van Crohn. Maag- en darm ziektes hebben helaas het leven gekost van mijn lieve moeder en opa. Maar ik mag me gelukkig prijzen dat ik beide heb mogen kennen en dat ze mijn familie zijn! Gelukkig heb ik nog een hele lange tijd om mijn zus te vervelen, en daar maak ik ook met heel veel liefde nog lang gebruik van!!

Voor dit goede doel wil ik graag geld inzamelen en daar wil ik graag jullie hulp voor vragen! Alle kleine beetjes helpen en het bedrag gaat naar de stichting!

100
19/03/2021
16:11

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.