Vrienden van Mark

Vrienden van Mark voor de MLDS!

Op 25 oktober 2022 is onze vriend Mark onverwacht en veel te vroeg van ons heengegaan.

Ondanks de veel te korte tijd hebben we veel gelachen met zijn allen, Mark was altijd bereid om te helpen en stond altijd voor zijn vrienden klaar.

Mark had zelf een darmziekte en daardoor veel gehad aan de MLDS, daarom willen wij graag iets voor hem terug doen, als eerbetoon.

Onze Mark was de vaste bestuurder bij uitwedstrijden van PSV. Niet omdat het moest, maar omdat hij dit wilde. In het busje heel het land doorkruisen en plezier maken (wanneer PSV won) met je vrienden.

Op 8 oktober, de datum van het behalen van zijn rijbewijs, zullen wij in zijn stad Eindhoven meedoen met de halve marathon om geld in te zamelen voor de MLDS, dit om ons steentje bij te dragen in de onderzoeken naar spijsverteringsziekten.

We nodigen jullie allemaal uit om deel uit te maken van deze uitdaging. Of je nu een donatie doet, of gewoon onze inspanningen aanmoedigt, elke bijdrage telt!

Mark, wij zijn trots op jou en jouw gezin, we houden van je vriend!

Waar wij gaan daar ga jij met ons mee.

Daan, Dimitri, Ron, Tim, Jens en Bas

Eendracht maakt macht!

5
18/09/2023
21:15

Anonymous

View all
  View all
11/09/2023 | 21:55

boven de €5.000!

Jaja, €5.000 en 249 donateurs! Maar let op, we zijn nog lang niet klaar! Het streefbedrag is opgehoogd naar 6.000 euro en wij hopen dat we ook dit bedrag met hulp van jullie kunnen bereiken. Wij zijn jullie allemaal stuk voor stuk ontzettend dankbaar, maar willen graag een speciaal woordje richten aan Lighttown Madness, de kartrekkers van de PSV club die iedere wedstrijd voor een geweldige sfeer zorgen. Mark was trots lid van LM en wij zijn ontzettend trots op wat zij, los van de donatie, dit jaar allemaal teweeg hebben gebracht voor onze Mark! Ook nog een luistertip: De heet van de Herdgang podcast. Een podcast gemaakt door Rik Elfrink, Macha Prins en Frank van den Muijsenberg mede mogelijk gemaakt met Eindhovens Dagblad. Als trouwe luisteraars zijn wij zeer dankbaar dat onze actie hier onder de aandacht is gebracht! Nogmaals duizend maal dank voor alle donaties, het delen en de steun die we krijgen over door deze actie. We hadden nooit gedacht dat we nu al dit bedrag opgehaald zouden hebben, of überhaupt te halen! Blijf het delen en kijk waar we met elkaar kunnen eindigen, Eendracht maakt macht! Daan, Dimitri, Ron, Tim, Jens en Bas

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.