Vrienden van Mark

Vrienden van Mark voor de MLDS!

Op 25 oktober 2022 is onze vriend Mark onverwacht en veel te vroeg van ons heengegaan.

Ondanks de veel te korte tijd hebben we veel gelachen met zijn allen, Mark was altijd bereid om te helpen en stond altijd voor zijn vrienden klaar.

Mark had zelf een darmziekte en daardoor veel gehad aan de MLDS, daarom willen wij graag iets voor hem terug doen, als eerbetoon.

Onze Mark was de vaste bestuurder bij uitwedstrijden van PSV. Niet omdat het moest, maar omdat hij dit wilde. In het busje heel het land doorkruisen en plezier maken (wanneer PSV won) met je vrienden.

Op 8 oktober, de datum van het behalen van zijn rijbewijs, zullen wij in zijn stad Eindhoven meedoen met de halve marathon om geld in te zamelen voor de MLDS, dit om ons steentje bij te dragen in de onderzoeken naar spijsverteringsziekten.

We nodigen jullie allemaal uit om deel uit te maken van deze uitdaging. Of je nu een donatie doet, of gewoon onze inspanningen aanmoedigt, elke bijdrage telt!

Mark, wij zijn trots op jou en jouw gezin, we houden van je vriend!

Waar wij gaan daar ga jij met ons mee.

Daan, Dimitri, Ron, Tim, Jens en Bas

Eendracht maakt macht!

96
10/11/2023
21:05

Bas

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
11/10/2023 | 19:19

6 Medailles!

Allemaal de halve marathon uitgelopen, dus zes medailles! Zondag 8 oktober 2023 was het zover. Vol goede moed en vooral vol gezonde spanning zijn we gestart met een mentale voorbereiding in Eindhoven bij Johannes (beter bekend als Daan) thuis. Na een mooie teamfoto was het zover; Op naar het parcour! Het wachten in wave B begon en om 14:15 was het zover, gas erop! Zoals vooraf gepland ging een ieder zijn eigen tempo lopen. Daan en Ron op kop met Tim, bijna geveld door (u raad het al) een knieblessure, daar achter kwamen Dimitri en Jens. Bas bleef de bezemwagen net voor. Na een slijtageslag van 21.1km, maanden bikkelen tijdens het trainen en onze strijd voor extra euro’s voor de MLDS kunnen we de balans gaan opmaken:   €7.654,- ingezameld! een prachtig aantal van 384 donaties (waarvoor dank!) 6 medailles verdiend! Één biertje tijdens de marathon (goed bezig Ron) Een aantal biertjes na afloop, hoeveel weten we ook niet precies. En tot slot: Onze dank richting jullie! Niet te beschrijven.   Namens ons alle willen wij jullie ontzettend bedanken! Het doneren, de lieve berichtjes, de mental suport tijdens onze training maar ook zeker het aanmoedigen tijdens de halve marathon heeft ons enorm geholpen. Voor ons was het een prachtige periode met letterlijk bloed, zweet en tranen. Eendracht maakt macht heeft voor ons een extra dimensie gekregen.  Wij gaan nog even nagenieten van al het moois, maar ook zeker van de ontzettende spierpijn, de ontlading, de kater na afloop en de andere andere (hardlopers) kwaaltjes. Maar bovenal zullen we ook het verdriet en gemis wat we die dag gevoeld hebben niet vergeten. Onze Mark keek mee en gaf ons af en toe net dat extra zetje. We weten dan ook dat je trots op ons bent. Zoals wij trots op jou en je gezin zijn.   Nogmaals ontzettend bedankt iedereen, Eendracht maakt Macht! Daan, Dimitri, Ron, Tim, Jens en Bas (Daan mist hier, die was al naar Stratum)

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.