Dam tot Damloop / Damloop by Night 2019

van totaal € 4.500 (79%)

Loop de Dam tot Damloop of de Damloop by Night voor de Maag Lever Darm Stichting en strijd met ons mee voor een gezonde spijsvertering.
Kom jij dit jaar in actie tijdens de Damloop by Night (8km) op zaterdag 21 september of de Dam tot Damloop (10 Engelse Mijl) op zondag 22 september? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, angst, isolement of onmacht. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden. Ga jij de strijd met ons aan?

Ook jij kunt tijdens de beide onderdelen van de Dam tot Damloop in actie komen voor de Maag Lever Darm Stichting:

Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16km)
-> Meer info en inschrijven

Damloop by night 5 Engelse Mijl (8km)
-> Meer info en inschrijven

Wat een mooie uitdaging! Ren jij met ons mee? Er zijn voor beide onderdelen nog startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. 
Wil je liever wandelen tijdens het Dam tot Dam weekend, kijk dan hier

Hoe helpen we jou?
Steun jij de Maag Lever Darm Stichting, dan steunen wij jou met een volledig Dam tot Damloop actiepakket:

  • Een startbewijs voor de Damloop by Night met een bevoorrechte startpositie
  • Een uniek hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting
  • Voor iedere loper een medaille
  • Een groepsfoto van het team voor de start, die na afloop te downloaden is via de website
  • Een eigen actiepagina waarmee je super gemakkelijk sponsoren kunt werven. Meld je aan via de 'Start actie' button op deze pagina.
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiëntenMeer informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting.

Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij mee in de strijd tegen spijsverteringsziekten. 

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en minimaal 150,- euro aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?
Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. We werken daarnaast aan innovatieve tools voor zelf-diagnostiek om ziekten vroegtijdig op te sporen. Ook focussen we op een gezonde leefstijl, waar beweging natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden. Daarom ondersteunen wij onze Dam tot Dam-lopers!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?
Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig. We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen buikpatiënten.

Opmerkingen en/of vragen? 
Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Schrijf je in via de button: START ACTIE

Leuk dat je interesse hebt om in actie te komen voor onze stichting! Heb je een vraag, opmerking, tip of wens? Wil je meer informatie of wil je ons helpen om van een actie een nog groter succes te maken? Laat van je horen! 
Kijk ook even op de pagina veelgestelde vragen of jouw vraag er bij staat.

Neem contact op met Dave Dielissen. Hij gaat over alle acties en evenementen van de Maag Lever Darm Stichting en hoort graag van jou: 
- Bel met 033 - 7523543 of 06-53176019
- Stuur een e-mail aan acties@mlds.nl

Hoe gaat de inschrijving voor het Dam tot Dam weekend zelf in zijn werk?
Zodra je het minimale bedrag aan sponsorgeld hebt opgehaald, ontvang je via ons een teamuitnodiging per e-mail. Deze is afkomstig van Le Champion, de organisatoren van het Dam tot Dam weekend. Na het ingeven van een aantal gegevens wordt jouw inschrijving aan een startbewijs en startnummer gekoppeld.

Wanneer ontvang ik het startbewijs / het shirt?
Alle informatie rondom het event zelf, het startbewijs en het shirt ontvang je voor of tijdens het Dam tot Dam weekend.

Hoe verhoog ik het streefbedrag van mijn actie?
Denk je dat nog meer mensen jouw actie willen ondersteunen. Ga dan door met je actie en verhoog je streefbedrag. Log hiervoor in op je actiepagina. Op je desktop doe je dit via 'Inloggen', rechtsboven in het menu. Op je mobiele apparaat kun je inloggen via het hamburger menu. 
Je komt nu op het dashboard van je actiepagina. Onder 'Instellingen' vind je 'Instellen streefbedragen'. Hier kun je het bedrag aanpassen. Als je actie goed loopt, is het bijvoorbeeld helemaal niet zo gek om je streefbedrag te verdubbelen.

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen