Hardlopen / Wandelen: Dam tot Dam Weekend

Dam tot Dam weekend 2018

Kom jij dit jaar in actie tijdens het Dam tot Dam weekend. En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop of wandel dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Nederland kent 2 miljoen buikpatiënten. De MLDS staat achter hen. Het is onze missie om spijsverteringsziekten (zoals darmkanker, slokdarmkanker, alvleesklierkanker, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en coeliakie) te voorkomen, te bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren.

In totaal komen al bijna 250 hardlopers en wandelaars in actie voor de Maag Lever Darm Stichting tijdens het Dam tot Dam weekend.

-> Bekijk hier alle individuele acties tijdens het Dam tot Dam weekend

-> Bekijk hier alle deelnemers aan de actie Running4Roos tijdens het Dam tot Dam weekend


Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?
Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig. Jouw hulp hierbij is dus hard nodig. Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen buikpatiënten.

Ook jij kunt tijdens verschillende onderdelen van het Dam tot Dam weekend in actie komen voor de Maag Lever Darm Stichting:

Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16km)
-> Meer info en inschrijven

Damloop by night 5 Engelse Mijl (8km)
-> Meer info en inschrijven

Dam tot Dam Wandeltocht (20km)
-> Meer info en inschrijven

Dam tot Dam Wandeltocht (10km)
-> Meer info en inschrijven
Wil je een langere afstand wandelen (27 of 42 km), dan is dit uiteraard ook mogelijk. Laat dit dan weten.

Wat een mooie uitdaging! Ren of wandel jij met ons mee? Er zijn voor alle onderdelen nog enkele startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. 

Hoe helpen we jou?
Steun jij de Maag Lever Darm Stichting, dan steunen wij jou met een volledig Dam tot Damloop actiepakket:

  • Een startbewijs voor de Dam tot Damloop / Damloop by night / Dam tot Dam Wandeltocht
  • Een uniek hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting
  • Een eigen actiepagina waarmee je super gemakkelijk sponsoren kunt werven. Meld je aan via de 'Start actie' button op deze pagina.
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiënten. Meer informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting.

Meelopen en wandelen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten.

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en minimaal 150,- euro aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.


Opmerkingen en/of vragen?
Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Schrijf je in via de button: START ACTIE

 

Leuk dat je interesse hebt om in actie te komen voor onze stichting! Heb je een vraag, opmerking, tip of wens? Wil je meer informatie of wil je ons helpen om van een actie een nog groter succes te maken? Laat van je horen! 
Kijk ook even op de pagina veelgestelde vragen of jouw vraag er bij staat.

Neem contact op met Dave Dielissen. Hij gaat over alle acties en evenementen van de Maag Lever Darm Stichting en hoort graag van jou: 
- Bel met 033 - 7523543 of 06-53176019
- Stuur een e-mail aan acties@mlds.nl

Hoe gaat de inschrijving voor het Dam tot Dam weekend zelf in zijn werk?
Zodra je het minimale bedrag aan sponsorgeld hebt opgehaald, ontvang je via ons een teamuitnodiging per e-mail. Deze is afkomstig van Le Champion, de organisatoren van het Dam tot Dam weekend. Na het ingeven van een aantal gegevens wordt jouw inschrijving aan een startbewijs en startnummer gekoppeld.

Wanneer ontvang ik het startbewijs / het shirt?
Alle informatie rondom het event zelf, het startbewijs en het shirt ontvang je voor of tijdens het Dam tot Dam weekend.

Hoe verhoog ik het streefbedrag van mijn actie?
Denk je dat nog meer mensen jouw actie willen ondersteunen. Ga dan door met je actie en verhoog je streefbedrag. Log hiervoor in op je actiepagina. Op je desktop doe je dit via het blauwe poppetje in de witte cirkel, rechts in het menu. Op je mobiele apparaat kun je inloggen via het hamburger menu. 
Je komt nu op het dashboard van je actiepagina. Onder 'Instellingen' vind je 'Instellen streefbedragen'. Hier kun je het bedrag aanpassen. Als je actie goed loopt, is het bijvoorbeeld helemaal niet zo gek om je streefbedrag te verdubbelen.

 

25
02/10/2018
14:06

perry

View all

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.