Egmond Halve Marathon

van totaal € 1.500 (16%)

Loop mee met de Halve van Egmond op zondag 12 januari 2020! Als hardloper moet je één keer in je leven aan dit heroïsche evenement hebben deelgenomen. Het uitdagende parcours van 21,1 km gaat over het strand en door de glooiende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. En goede kans dat wind, regen en kou je het er niet gemakkelijker op gaan maken. Toch is het ieder jaar weer genieten!

De Maag Lever Darm Stichting redt levens door onderzoek naar spijsverteringsziekten mogelijk te maken. Help jij ook mee door jouw hardloopprestatie te laten sponsoren?

Wij hebben 10 startbewijzen voor de Business Loop. Dit biedt vele voordelen:

  • Een bevoorrechte startpositie voor het volledige team;
  • Exclusieve toegang tot de verwarmde businesstent naast de sporthal met cateringfaciliteiten (tegen betaling);
  • Exclusief gebruik van kleed- en doucheaccomodatie in de sporthal;
  • Voor iedere loper een medaille;
  • Een groepsfoto van het team voor de start, die na afloop te downloaden is via de website;
  • Een uniek hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiëntenMeer informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting.

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en ten minste € 150 aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina en tips om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

MLDS Runners bestaat uit een groep hardlopers die met één of meerdere hardloop evenementen meedoen om geld op te halen voor onderzoek naar maag-, darm- en leverziekten. Ook geven zij meer zichtbaarheid aan de Maag Lever Darm Stichting. Draag met hardlopen bij aan het welzijn van 2 miljoen buikpatiënten! Mail voor meer informatie en vragen naar acties@mlds.nl.