Hardlopen: MLDS Runners Tour 2018

van totaal € 10.000 (9%)

MLDS Runners bestaat uit een groep hardlopers die met één of meerdere hardloop evenementen meedoen om geld op te halen voor onderzoek naar maag-, darm- en leverziekten. Ook geven zij meer zichtbaarheid aan de Maag Lever Darm Stichting.


Wil je ook met hardlopen bijdragen aan het welzijn van 2 miljoen buikpatiënten? Dat kan! Maak direct een actiepagina aan of mail voor meer informatie en vragen naar acties@mlds.nl.

De evenementen waar we in 2018 in ieder geval aan meedoen zijn:

Evenementenkalender 2018
De definitieve kalender voor 2018 wordt momenteel samengesteld. Loop jij in 2018 mee met een hardloopevenement en wil je daarbij in actie komen voor de Maag Lever Darm Stichting? Laat het ons dan weten via een e-mail aan davedielissen@mlds.nl Wellicht kunnen we jou dan helpen aan een startbewijs en laten we een heel team aan de start verschijnen.


Wat krijg je als je meedoet?

  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiënten. Meer informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting.
  • Een uniek hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting
  • Begeleiding en aanmoediging door de teamcaptain
  • Contact met alle MLDS Runners via een whatsapp-groep
  • Deelname aan de MLDS Runnners club op Strava
  • Voor sommige evenementen hebben we (gratis) inschrijfbewijzen beschikbaar, bij andere evenementen vergoeden wij jouw startbewijs. In beide gevallen dien je minimaal 100,- aan sponsoring op te halen.

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en ten minste € 100 aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepaginatips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Teamcaptain Hans Klopper
"Bij iedere donatie die je binnen krijgt, wordt de drang naar prestatie steeds een stukje groter. En als dan straks nadat je jouw sportieve prestatie hebt volbracht een mooi bedrag naar de Maag Lever Darm Stichting gaat ben je apetrots! Met andere worden DOE MEE EN ZET JE IN VOOR @MLDS !"  
- Hans Klopper

Dave Dielissen

davedielissen@mlds.nl

0653176019

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen