Zwolse Halve Marathon & 4 Engelse Mijlen

van totaal € 500 (17%)

Kom zaterdag 15 juni in actie tijdens de Zwolse Halve Marathon; het gezelligste hardloopfestival van Nederland. In totaal lopen er tijdens het evenement 10.000 atleten in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. De Maag Lever Darm Stichting brengt teams aan de start op beide afstanden; de 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) en de Zwolse Halve Marathon. 

Wat een mooie uitdaging! Ren jij met ons mee? Er zijn voor beide onderdelen nog startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. 

Zwolse Halve marathon (21,1 km)
-> Meer info en inschrijven

Zwolse 4 Engelse Mijlen (6,4 km)
-> Meer info en inschrijven

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?
Beide teams lopen om geld op te halen voor de toiletalliantie, welke zich inzet voor meer openbare, toegankelijke toiletten in Nederland. Door jouw deelname aan de marathon te laten sponsoren, help je mee het grote doel van de toiletalliantie te bereiken: in 2023 in elke gemeente voldoende openbare, toegankelijke toiletten, zodat iedereen onbezorgd op pad kan.

Om de marathon voor iedereen toegankelijk te maken, komt er om de 500 meter een toilet (Dixi). Zo kunnen alle lopers snel gebruik maken van een sanitaire stop en kunnen ook mensen met buik- en blaasproblemen makkelijker meedoen.

Hoe helpen we jou?
We vinden het natuurlijk fantastisch dat je samen met ons gaat strijden en de uitdaging aangaat om de Zwolse Halve Marathon of 4 Engelse Mijlen te lopen voor de Maag Lever Darm Stichting! Steun jij ons, dan steunen wij jou met een volledig actiepakket:

  • Een startbewijs voor de Zwolse Halve Marathon of de 4 Engelse Mijlen
  • Een uniek hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting
  • Een eigen actiepagina waarmee je super gemakkelijk sponsoren kunt werven. Meld je aan via de 'Start actie' button op deze pagina.
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan meer openbare, toegankelijke toiletten, zodat iedereen onbezorgd op pad kan. Meer informatie over de toiletalliantie.

Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten.

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en minimaal 50,- euro aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.


Opmerkingen en/of vragen? 
Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Schrijf je in via de button: START ACTIE

“Geweldig dat de organisatie het verzoek heeft ingewilligd om elke 500 meter een openbaar toilet neer te zetten. Hiermee zijn alle hardlopers verzekerd van een toilet onderweg. Ook lopers met buikklachten of die om een andere reden vaker dan gemiddeld naar het toilet moeten. Tegelijkertijd wordt met deze ludieke actie aandacht gevraagd voor het schrijnend tekort aan openbare, toegankelijke toiletten en onze wens om elke 500 meter een (semi-)openbaar, toegankelijk toilet te hebben in drukke stadscentra. Geweldig toch!” - Bernique Tool, directeur Maag Lever Darm Stichting.

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen