Amsterdam Marathon 2019

Amsterdam Marathon 2019
van totaal € 2.500 (51%)

Loop de Amsterdam Marathon voor de Maag Lever Darm Stichting
De TCS Amsterdam Marathon neemt op de wereldranglijst snelste marathonsteden de zesde plaats in en mag zich sinds 2018 ook de snelste marathon van Nederland noemen. Hoogtepunten in het parcours zijn de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum door, langs de Amstel en door het Vondelpark.
Wat een mooie uitdaging! Ren jij met ons mee? Er zijn nog startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. 

Strijd met ons mee voor een gezonde spijsvertering.
Kom jij dit jaar in actie tijdens de Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, angst, isolement of onmacht. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden. Ga jij de strijd met ons aan?

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?
Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. We werken daarnaast aan innovatieve tools voor zelf-diagnostiek om ziekten vroegtijdig op te sporen. Ook focussen we op een gezonde leefstijl, waar beweging natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden. Daarom ondersteunen wij onze Dam tot Dam-lopers!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?
Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig. We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen buikpatiënten.

Hoe helpen we jou?
We vinden het natuurlijk fantastisch dat je samen met ons gaat strijden en de uitdaging aangaat om de Amsterdam Marathon te lopen voor de Maag Lever Darm Stichting! Steun jij ons, dan steunen wij jou met een volledig Amsterdam Marathon actiepakket:

  • Een startbewijs voor de Amsterdam Marathon met een bevoorrechte startpositie
  • Een uniek wandelshirt van de Maag Lever Darm Stichting
  • Een eigen actiepagina waarmee je super gemakkelijk sponsoren kunt werven. Meld je aan via de 'Start actie' button op deze pagina.
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiënten. Meer informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting.

Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten.

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en minimaal 250,- euro aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.


Opmerkingen en/of vragen? 
Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Schrijf je in via de button: START ACTIE

Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren