Damloop by night 5 Engelse Mijl (8km)

Running4Roos - 5 Engelse Mijl (8km)
van totaal € 5.000 (147%)

Vorig jaar zomer werd bij onze vriendin Rosa slokdarmkanker geconstateerd. In eerste instantie ging men er van uit dat Rosa geopereerd kon worden en de tumor verwijderd. Een paar maanden later kregen Rosa en haar man te horen dat de slokdarmkanker was uitgezaaid naar haar lever en dat de operatie met als doel genezing niet meer mogelijk was. Nog steeds heerst er ongeloof, verdriet maar vooral machteloosheid. Wat kun je doen voor je vriendin die vecht tegen een ongeneeslijke ziekte??

Deze machteloosheid willen wij omzetten in iets positiefs. Rosa is een vechtster, is positief ingesteld maar heeft het zwaar. Een arts heeft aan haar uitgelegd dat haar lichaam elke dag een marathon loopt. Het minste wat wij kunnen doen is samen met haar lopen. Daarom willen we jullie vragen om samen met ons hard te lopen tegen slokdarmkanker.

Tijdens het Running4Roos Dam tot Dam weekend kun je in actie komen voor de Maag Lever Darm Stichting. De Damloop by night 5 Engelse Mijl is een recreatieve loop met start en finish op de Gerhardstraat, nabij het Dam tot Dam Park. Het Dam tot Dam park is gelegen in het Burgemeester in ’t Veldpark in Zaandam. De afstand is in het bijzonder geschikt voor beginnende lopers. Maximaal 15.000 lopers leggen in het donker een afstand van 5 Engelse Mijl (8 km) af door de gezelligste straten van Zaandam. Het parcours doet onder andere de Burcht, Zuiddijk en het waterrijke gebied rondom de Voorzaan aan.

Wat een mooie uitdaging! Ren jij met ons mee? Er zijn nog startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. Je krijgt bovendien een hardloopshirt zodat je kunt laten zien dat je voor de Maag Lever Darm Stichting rent.


Hoe helpen we jou?
Steun jij de Maag Lever Darm Stichting, dan steunen wij jou met een volledig Dam tot Damloop actiepakket:

Meelopen en wandelen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten.

 

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en probeert zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Opmerkingen en/of vragen? 
Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Schrijf je in via de bovenstaande button: IK WIL IN DIT TEAMAfgesloten Je kunt niet meer doneren