Damloop by night 5 Engelse Mijl (8km) 2019

Damloop by night 5 Engelse Mijl (8km)
van totaal € 1.500 (74%)

Loop de Damloop by Night voor de Maag Lever Darm Stichting en strijd met ons mee voor een gezonde spijsvertering.
Kom jij dit jaar in actie tijdens de Damloop by Night (8km) op zaterdag 21 september En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, angst, isolement of onmacht. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden. Ga jij de strijd met ons aan?

 

De Damloop by night 5 Engelse Mijl - zaterdag 21 september
De Damloop by night 5 Engelse Mijl is een recreatieve loop met start en finish op de Gerhardstraat, nabij het Dam tot Dam Park. Het Dam tot Dam park is gelegen in het Burgemeester in ’t Veldpark in Zaandam. De afstand is in het bijzonder geschikt voor beginnende lopers. Maximaal 15.000 lopers leggen in het donker een afstand van 5 Engelse Mijl (8 km) af door de gezelligste straten van Zaandam. Het parcours doet onder andere de Burcht, Zuiddijk en het waterrijke gebied rondom de Voorzaan aan.

Wat een mooie uitdaging! Ren jij met ons mee? Op dit moment hebben we nog startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. Je krijgt bovendien een hardloopshirt zodat je kunt laten zien dat je voor de Maag Lever Darm Stichting rent.

Hoe helpen we jou?

Steun jij de Maag Lever Darm Stichting, dan steunen wij jou met een volledig Dam tot Damloop actiepakket:

  • Een startbewijs voor de Damloop by Night met een bevoorrechte startpositie
  • Een uniek hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting
  • Voor iedere loper een medaille
  • Een groepsfoto van het team voor de start, die na afloop te downloaden is via de website
  • Een eigen actiepagina waarmee je super gemakkelijk sponsoren kunt werven. Meld je aan via de 'Start actie' button op deze pagina.
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiëntenMeer informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting.

Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij mee in de strijd tegen spijsverteringsziekten. 

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en ten minste € 150,- aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?
Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. We werken daarnaast aan innovatieve tools voor zelf-diagnostiek om ziekten vroegtijdig op te sporen. Ook focussen we op een gezonde leefstijl, waar beweging natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden. Daarom ondersteunen wij onze Dam tot Dam-lopers!

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?
Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig. We kunnen jouw hulp hierbij heel goed gebruiken! Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen buikpatiënten.

Opmerkingen en/of vragen? 
Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Schrijf je in via de button: IK WIL IN DIT TEAM

Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren