MLDS Runners rennen de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl

Dam tot Damloop: 10 Engelse Mijl op zondag 23 september 2018
van totaal € 1.000 (0%)

De MLDS Runners doen met hun toer 2018 de Dam tot Damloop aan. Wil je ook met hardlopen bijdragen aan het welzijn van 2 miljoen buikpatiënten? Dat kan! MLDS Runners bestaat uit een groep hardlopers die met één of meerdere hardloop evenementen meedoen om geld op te halen voor onderzoek naar maag-, darm- en leverziekten. Ook geven zij meer zichtbaarheid aan de Maag Lever Darm Stichting.

Op zondag 23 september 2018 kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de 34e editie van de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand is 10 Engelse Mijl, waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoen.

Wat een mooie uitdaging! Ren jij met ons mee? Er zijn nog startbewijzen beschikbaar. Ook als je al een startbewijs hebt, ben je van harte welkom bij ons team aan te sluiten. Je krijgt bovendien een hardloopshirt zodat je kunt laten zien dat je voor de Maag Lever Darm Stichting rent.

Wat krijg je als je meedoet?

  • Een startbewijs voor Dam tot Damloop: 10 Engelse Mijl op zondag 23 september 2018
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Contact met alle MLDS Runners via een whatsapp-groep en/of via de MLDS Runnners club op Strava
  • Een uniek hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting 
  • Uitnodiging voor een gezellige meet & greet op ons kantoor
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiënten. Meer informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting.

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en ten minste € 100 aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepaginatips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe werkt het?
Meedoen? Volg deze stappen:

  • Maak je eigen persoonlijke actiepagina aan (kies bij hoe zet jij je in: individueel).
  • Zodra je minimaal 100,- euro aan sponsorgeld hebt opgehaald, ontvang je van ons je startbewijs en het unieke hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting.
  • Alle informatie rondom het event zelf, het startbewijs en het shirt ontvang je ruim voor zondag 23 september
  • Voor meer informatie en vragen, mail je naar davedielissen@mlds.nl.

 

"Bij iedere donatie die je binnen krijgt, wordt de drang naar prestatie steeds een stukje groter. En als dan straks nadat je jouw sportieve prestatie hebt volbracht een mooi bedrag naar de Maag Lever Darm Stichting gaat ben je apetrots! Met andere worden DOE MEE EN ZET JE IN VOOR @MLDS !"  - Hans Klopper

Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren