Egmond Halve Marathon

van totaal € 1.500 (35%)

GA DE UITDAGING AAN OP ZONDAG 13 JANUARI 2019!

Als hardloper moet je één keer in je leven aan dit heroïsche evenement hebben deelgenomen. Het uitdagende parcours van 21,1 km gaat over het strand en door de glooiende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. En goede kans dat wind, regen en kou je het er niet gemakkelijker op gaan maken. Toch is het ieder jaar weer genieten!

De Maag Lever Darm Stichting redt levens door onderzoek naar spijsverteringsziekten mogelijk te maken. Help jij ook mee door jouw hardloopprestatie te laten sponsoren?

Wij hebben 10 startbewijzen voor de Business Loop. Dit biedt vele voordelen:

  • Een bevoorrechte startpositie voor het volledige team;
  • Exclusieve toegang tot de verwarmde businesstent naast de sporthal met cateringfaciliteiten (tegen betaling);
  • Exclusief gebruik van kleed- en doucheaccomodatie in de sporthal;
  • Voor iedere loper een medaille;
  • Een groepsfoto van het team voor de start, die na afloop te downloaden is via de website;
  • Een uniek hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting
  • Een goed gevoel. Je draagt bij aan de gezondheid van 2 miljoen buikpatiëntenMeer informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting.

Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en ten minste € 150 aan sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina en tips om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

MLDS Runners bestaat uit een groep hardlopers die met één of meerdere hardloop evenementen meedoen om geld op te halen voor onderzoek naar maag-, darm- en leverziekten. Ook geven zij meer zichtbaarheid aan de Maag Lever Darm Stichting. Draag met hardlopen bij aan het welzijn van 2 miljoen buikpatiënten! Mail voor meer informatie en vragen naar acties@mlds.nl.

Leuk dat je interesse hebt om in actie te komen voor onze stichting! Heb je een vraag, opmerking, tip of wens? Wil je meer informatie of wil je ons helpen om van een actie een nog groter succes te maken? Laat van je horen! 
Kijk ook even op de pagina veelgestelde vragen of jouw vraag er bij staat.

Neem contact op met Dave Dielissen. Hij gaat over alle acties en evenementen van de Maag Lever Darm Stichting en hoort graag van jou: 
- Bel met 033 - 7523543 of 06-53176019
- Stuur een e-mail aan davedielissen@mlds.nl

Hoe gaat de inschrijving voor de Halve Marathon van Egmond zelf in zijn werk?
Zodra je sponsorgeld hebt opgehaald, ontvang je via ons een teamuitnodiging per e-mail. Deze is afkomstig van Le Champion, de organisatoren van de Halve Marathon van Egmond. Na het ingeven van een aantal gegevens wordt jouw inschrijving aan een startbewijs en startnummer gekoppeld.

Wanneer ontvang ik het startbewijs / het shirt?
Alle informatie rondom het event zelf, het startbewijs en het shirt ontvang je vooraf per post of tijdens het evenement zelf.

Hoe verhoog ik het streefbedrag van mijn actie?
Elke actie heeft een streefbedrag. Dit bedrag kun je zelf aangeven bij het aanmaken van een actie. Mensen helpen je graag om het volledige bedrag / 100% te bereiken. 

Ben je eenmaal zo ver, maar denk je dat er nog wel meer mensen jou zouden willen ondersteunen? Ga dan door met je actie en verhoog je streefbedrag. Log hiervoor in op je actiepagina. Op je desktop doe je dit via het menu item inloggen. Op je mobiele apparaat kun je inloggen via het hamburger menu. 

Je komt nu op het dashboard van je actiepagina. Onder 'Instellingen' vind je 'Instellen streefbedragen'. Hier kun je het bedrag aanpassen. Als je actie goed loopt, is het bijvoorbeeld helemaal niet zo gek om je streefbedrag te verdubbelen.

Wat doet de Maag Lever Darm Stichting met de opbrengst?
Wij als stichting investeren in wetenschappelijk onderzoek en in het geven van gezondheidsvoorlichting over ruim 200 spijsverteringsaandoeningen, waarbij preventie, vroege opsporing en kwaliteit van leven belangrijke aandachtsgebieden zijn. De stichting heeft diverse focusprojecten, waaronder darmkanker, alvleesklierkanker, slokdarmkanker, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, PDS en coeliakie.

Lees hier meer over de Maag Lever Darm Stichting
Lees hier alles over onze onderzoeken

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen