Running4Roos - Dam tot Dam weekend

van totaal € 25.000 (177%)

Running4Roos Dam tot Dam weekend

Vorig jaar zomer werd bij onze vriendin Rosa slokdarmkanker geconstateerd. In eerste instantie ging men er van uit dat Rosa geopereerd kon worden en de tumor verwijderd. Een paar maanden later kregen Rosa en haar man te horen dat de slokdarmkanker was uitgezaaid naar haar lever en dat de operatie met als doel genezing niet meer mogelijk was. Nog steeds heerst er ongeloof, verdriet maar vooral machteloosheid. Wat kun je doen voor je vriendin die vecht tegen een ongeneeslijke ziekte??

Deze machteloosheid willen wij omzetten in iets positiefs. Rosa is een vechtster, is positief ingesteld maar heeft het zwaar. Een arts heeft aan haar uitgelegd dat haar lichaam elke dag een marathon loopt. Het minste wat wij kunnen doen is samen met haar lopen. Daarom willen we jullie vragen om samen met ons hard te lopen of te wandelen tegen slokdarmkanker.

Tijdens het Running4Roos Dam tot Dam weekend kun je op verschillende onderdelen in actie komen voor de Maag Lever Darm Stichting:

Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16km)
-> Meer info en inschrijven via actie pagina

Damloop by night 5 Engelse Mijl (8km)
-> Meer info en inschrijven via actie pagina

Dam tot Dam Wandeltocht (20km)
-> Meer info en inschrijven via actie pagina

Dam tot Dam Wandeltocht (10km)
-> Meer info en inschrijven via actie pagina

Wat een mooie uitdaging! Ren of wandel jij met ons mee? 

Wil jij de actie Running4Roos promoten? Maak dan gebruik van de speciale flyer.
Download nu de Running4Roos flyer


Hoe helpen we jou?
Steun jij de Maag Lever Darm Stichting, dan steunen wij jou met een volledig Dam tot Damloop actiepakket:

Meelopen en wandelen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten.


Wat vragen we van jou?
Niets anders dan dat je met enthousiasme meedoet en zoveel mogelijk sponsorgeld ophaalt. Je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en middelen om het je zo makkelijk mogelijk te maken. 

Opmerkingen en/of vragen?
Neem contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Schrijf je in via de button: START ACTIE

Leuk dat je interesse hebt in de actie Running4Roos. Heb je een vraag, opmerking, tip of wens? Wil je meer informatie of wil je ons helpen om van deze actie een nog groter succes te maken? Laat van je horen! 

Kijk ook even op de pagina veelgestelde vragen of jouw vraag er bij staat.

Neem contact op met Dave Dielissen. Hij gaat over alle acties en evenementen van de Maag Lever Darm Stichting en hoort graag van jou: 
- Bel met 033 - 7523543 of 06-53176019
- Stuur een e-mail aan acties@mlds.nl

Is een sponsoractie verplicht?
Nee, maar uiteraard is dit wel zeer wenselijk. Indien je echt geen eigen sponsoractie wil starten, dien je een minimaal bedrag op deze team actiepagina te doneren
Voor de Dam tot Damloop 10 Engelse mijl is dit 50,- euro.
Voor de Damloop by night / Wandeltocht 20km / Wandeltocht 10km is dat 30,-. 

Hoe gaat de inschrijving voor het Dam tot Dam weekend zelf in zijn werk?

Nadat je je actiepagina hebt aangemaakt (of alternatief: hebt gedoneerd op de teampagina), ontvang je binnenkort een teamuitnodiging per e-mail. Deze is afkomstig van Le Champion, de organisatoren van het Dam tot Dam weekend. Na het ingeven van een aantal gegevens wordt jouw inschrijving aan een startbewijs en startnummer gekoppeld.

Wanneer ontvang ik het startbewijs / het shirt?
Alle informatie rondom het event zelf, het startbewijs en het shirt ontvang je voor of tijdens het Dam tot Dam weekend.

Hoe verhoog ik het streefbedrag van mijn actie?
Denk je dat nog meer mensen jouw actie willen ondersteunen. Ga dan door met je actie en verhoog je streefbedrag. Log hiervoor in op je actiepagina. Op je desktop doe je dit via het blauwe poppetje in de witte cirkel, rechts in het menu. Op je mobiele apparaat kun je inloggen via het hamburger menu. 
Je komt nu op het dashboard van je actiepagina. Onder 'Instellingen' vind je 'Instellen streefbedragen'. Hier kun je het bedrag aanpassen. Als je actie goed loopt, is het bijvoorbeeld helemaal niet zo gek om je streefbedrag te verdubbelen.

Is er ook promotiemateriaal beschikbaar?
Wil jij de actie Running4Roos promoten? Maak dan gebruik van de speciale flyer.
Download nu de Running4Roos flyer

Heb je andere materialen nodig (collectebussen, stickers, ballonnen, vlag, etc.). Stuur dan een mail naar acties@mlds.nl

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen